Wat is Kids Focus Mediation?


Het is een samenwerkingsverband tussen Pauze Mediation en Marlet Mediation.

Beiden hebben we veel ervaring met complexe scheidingen waarbij veelal kinderen in het geding zijn.

We ondersteunen de ouders bij het maken van een ouderschapsplan, het regelen van hun scheiding en betrekken daar de kinderen op een passende wijze bij.

We bieden begeleide omgang en doen observaties waarbij we de resultaten aanleveren in rapport. Wij richten ons vooral op deze zaken.

Als er achter een scheiding sprake is van een onderliggend probleem waar speciale tweedelijnszorg, bijvoorbeeld door psychologen, pedagogische hulpverleners zou moeten worden geconsulteerd hebben wij een breed netwerk van diverse hulpverleners uit allerlei disciplines welke wij in deze zaken kunnen betrekken.

Wij zijn in heel Nederland operationeel en maken onze afspraken voor u op gunstige kantoor locaties.

De drijvende kracht achter Kids Focus Mediation.


Pauze Mediation

Marlet Mediation

Machteld Bos

Met als basis veel ervaring op het sociaal maatschappelijk domein ben ik inmiddels een aantal jaren in mijn eigen praktijk werkzaam als mediator en omgangsbegeleider bij complexe scheidingen. Ik bezit de juiste competentie om objectief naar zaken te kijken en kan partijen nader tot elkaar laten komen. In een mediation proces spelen allerlei emoties een grote rol. Als neutrale partij help ik graag om voor beide partijen op een pragmatische wijze tot de best mogelijke oplossing te komen.

Pauze Mediation

Klik op onderstaande knop om naar de website van Pauze Mediation te gaan.

Klik

Sjakkelien Marlet

Opgeleid als hulpverlener en al jaren actief met kinderen, jongeren en hun gezinnen. Vervolgens heb ik me als leidinggevende, coach en supervisor ontwikkeld in het ondersteunen en aansturen van hulpverleners. Ik combineer als mediator mijn ervaring, kennis en kwaliteit om de communicatie tussen mensen te herstellen of verbeteren.

Marlet Mediation

Klik op onderstaande knop om naar de website van Marlet Mediation te gaan.

Klik